2016-ra készülhet el az Apple „űrhajója”

Eredetileg 2015-ben adták volna át az új létesítményt, amit még Steve Jobs mutatott be először Cupertio-ban. Az kezdeti tervet többször is módosították már és bár nagy változásokat nem eszközöltek, mégis valószínűleg egy évet fog késni az új központ. A legnagyobb feladat az, hogy a terveket (és a módosításokat) a helyi szervekkel el tudják fogadtatni.

A november 14-én bejelentett változtatások között szerepel egy 1000 férőhelyes előadóterem áthelyezése és úgy döntöttek, hogy az építkezést nagy mennyiségű föld mozgatása nélkül akarják megoldani.

Mindezek mellett 2014 körül kezdődhet meg az építkezés. Az új épületben akár 15-20 ezer alkalmazott is dolgozhat egyszerre 260 ezer négyzetméteren. A területen mélygarázsok, parkolóház és 7000 fa is helyet fog kapni.

A következő videó 2011. június 7-én készült, amikor is Steve Jobs megtartotta az utolsó bemutatóját. Már elég gyengének tűnik, de mégis az előadás ugyanolyan meggyőző és nagyon jól kezeli a cég hatalmát a kérdéseknél. Sokat megtudhattok az Apple-ről ha megnézitek a videót.

Érdekes, hogy milyen közvetlen hangon beszélnek a város képviselői Steve-vel.

1165 Total Views 2 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.