22-én iPad bemutató?

Október 22-én (kedden) lehet az Apple következő bemutatója. Nagyon valószínű, hogy az AllThingsD információi helyesek, mivel elég közel vannak a tűzhöz. Emlékszünk rájuk, ők készítenek minden évben elég hosszú interjút az Apple CEO-kkal.

ipadek (1)

Az esemény során az Apple az új iPadeket, az OSX Mavericks-et és az új Mac Pro-t is bemutathatja. Az iPad 5. generációja egy vékonyabb és könnyebb – az iPad minihez hasonló – dizájnt kaphat. A hardvert tekintve az Apple új 64-bites A7 chipjét és új kamerákat várhatunk a tabletben. Az iPad mini második generációja valószínűleg egy új retina kijelzővel és szintén az A7-es processzorral frissül.

apples-new-ipad-mini-will-likely-have-a-sharper-retina-display-from-samsung

Nagy kérdőjel az iPhone 5S-ből megismert Touch ID ujjlenyomat-érzékelő. Bizonyítékunk van rá, de nem biztos, hogy az Apple meglépi. Az AllThingsD nem említette, de mindenképpen fontos, hogy az 5S-ben megismert 3 szín is debütálhat az iPadekben.

Az Apple egyelőre nem kommentálta a híreszteléseket. A meghívók kiküldése még nem kezdődött el, biztosat az esemény időpontjáról természetesen csak akkor tudunk majd.

Még többet olvashattok az új iPad-ekről: ebben a bejegyzésben!

1498 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.