8 éve mutatta be Steve Jobs az első iPhone-t

Az első iPhone-t 2007. január 9-én, a Macworld konferencián mutatta be a világnak az Apple legendás vezérigazgatója, Steve Jobs. Elképesztő, hogy ez már/még csak 8 éve történt.

iphone 2007

Lehet vitatkozni, hogy az Apple, mint cég nem az iPhone miatt maradt életben, hanem jóval korábban a Mac-ek lényegesebb termékek voltak, DE. Az első iPhone bemutatásával az Apple beindította a 21. század egyik legnagyobb technikai forradalmát. Az okostelefonokat és a táblagépeket. Számítógépeket helyeztek el az emberek tenyerébe, zsebébe. Ezek miatt az eszközök miatt alakulhattak ki és terjedhettek el olyan szolgáltatások és termékek, mint a mobilinternet és a közösségi média, ha csak a legfontosabbakat említem.

A folyamat pedig nem lassul. Az Apple mostanában újra eladási rekordokat döntöget, az AppStore forgalma felfoghatatlanul nagy és emberek milliói rajonganak a cég termékeiért. Mindez összesen 8 éve kezdődött. Ha az iPhone fejlesztésének kezdetétől számoljuk, akkor is épphogy egy évtizede. Elképesztő fejlődés!

Íme, Steve Jobs és a telefon – iPod – internet eszköz:

Boldog Születésnapot iPhone!

1568 Total Views 2 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás