A jövő iOS funkciói, videóval

Az átlagos Android rajongók több funkció hiánya miatt is ekézik az iPhone-t és az iOS-t. A legfontosabb talán az Élő Widget-ek lehetnek. Lényegük, hogy az alkalmazások megnyitása nélkül megjelenítenek pár információt a főképernyőn. (Az iPhone Naptár és Óra ikonjai – bár igen kezdetleges – de hasonló funkcióval már rendelkeznek.)

iosfícsör

Ez a koncepció igen jól valósította meg a funkció működését, bár az elrendezés és a Widget alatt megmaradó felirat lehetne összeszedettebb is. Egy nagyobb képernyő a funkción biztos sokat segítene, bár a 2×2-es Widgetek az iPhone-on se mutatnak gyengén.

Egy másik látványterv a felhasználói fiókokat filmesítette meg. A megvalósítás ez esetben sem rossz, bár mutathatnának többet az egészből. A kerek fényképes ikonok tetszenének, a Touch ID-s azonosítás még jobban. Csak felveszem az iPad-et és a feloldás után az én fiókom jelenik meg, az én jelszavaimmal és kontaktjaimmal. Az alkalmazások és egyéb adatok rendezése (és duplázottsága) már megér egy misét, főleg egy 16-os iPad-en.

A harmadik hasonló funkciónak az osztott képernyős üzemmódot szánta, erről a témáról azonban már született egy bejegyzés, amit itt olvashattok el: elolvasom!

forrás/ iclarified, macrumors

 

2830 Total Views 4 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás