A Motorola elkészítette az okosórát, amit valójában az Apple-től vártunk

Számomra igen nagy meglepetéssel szolgált, a Motorola napokban bemutatott okosórája, mivel a Samsung Galaxy Gear után, az Android platformtól nem vártam sokat. A Moto 360 lényegében egy elképesztően jól kinéző, Androidos kiegészítő, ami az eddigi összes iWatch koncepció kenterbe veri.

moto 360 (1)

A klasszikus, elegáns óra belsejében egy kerek kijelző található, és okostelefonunkkal összepárosítva a számlapon üzeneteket, navigációs utasításokat és például telefonhívásokat is fogadhatunk. Nyilván a képernyő dizájnját az Android platformnak köszönhetően személyre szabhatjuk.

moto 360 (3)

Az eszköz legnagyobb előnye azonban a külső dizájnja. Fontos megjegyeznem, hogy nem egy tervről vagy koncepcióról beszélünk, hanem egy valós termékről. A Moto 360 számtalan modellvariációban, idény nyártól lesz elérhető (USA-ból indulva).

moto 360 (2)

Nyilván sokatoknak beugrott a képek alapját, az a pár héttel ezelőtt bemutatott koncepció, amit Balogh Gábor, egy magyar grafikus készített. Hát a Motorola ezt az ötletet meg is valósította.

gabor_balogh_latvanyterv
Balogh Gábor koncepcióját, a képre kattintva nézheted meg!!

Elfogult Apple rajongó létemre, be kell látnom, hogy bár az Apple még nincs elkésve az iWatch bemutatásával, a Moto 360 olyan ellenfél lehet, akibe beletörhetik Tim-ék a bicskájukat. Régen mondtam már ilyet, egy Androidot futtató termékre, de akarom most, még akkor is ha iPhone-nal nem működik.

moto 360 (1)

forrás/ motorola

1805 Total Views 2 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás