A vártnál hamarabb jöhetnek az új iPad-ek

A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo jelentése szerint, az Apple idei iPad bemutatói sokkal inkább javítások-frissítések és kisebb árigazítások lesznek, mint tényleges termékstartok. Az iPad Air második generációja, állítólag az év vége helyett, már a harmadik negyedévben megérkezhet, A8-as processzorral, Touch ID-vel és 8 megapixeles hátlapi kamerával.

Az iPad mini idei éve szintén a frissítésekről szólhat, hiszen a jelentés szerint, az Apple kisebbik táblagépe is az iPhone 5S egyes tulajdonságait veheti át.

nagyipad (4)

Mára már tényként kezelhető, hogy az Apple egy 12.9 hüvelykes gigászi iPad-en is dolgozik, amely minden híresztelés ellenére sem fog idén a piacra kerülni. Kuo szerint, a termék megjelenése csak akkor lesz kifizetődő, amikor az Apple elkészül a nagy képernyőre szánt felhasználói felülettel.

Ami az árigazítást illeti, csaknem kizártnak tartom, hogy az Apple évek óta bejáratott árszabásán változtasson. Lehet, hogy az új alapmodell már nem 16 GB-os lesz, hanem mondjuk 32-es a szokásos áron. Már ez is nagy előrelépés lenne a témában.

Az analízis az iPhone-eladásokhoz képest, igen nyugalmas 2014-et jósol az iPad-nek, ami egy kis, lapos növekedést könyvelhet majd el, 2013-hoz képest.

forrás/ appleinsider

2002 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás