Akciós iPhone 4/4S előlapcsere a Macximum.hu-nál

Az iPhone tulajdonosok egyik rémálma véleményem szerint, a kijelző betörése. Persze ennek elkerülése érdekében tokot vásárolunk, fóliát, stb. a baj azonban minden óvintézkedés ellenére meg tud történni. Ezek után, mivel már nem teljesen új a készülékünk, többen úgy vannak vele nem ér meg annyi pénzt a kijelző cseréje.

Újdonsült szervizpartnerünk a Macximum.hu igen jó ajánlattal állt elő, az iPhone 4/4S modelleken 11.990 Ft-ért cserélik az előlapot egy akció keretein belül. Ha valaki próbálta már, tudhatja, hogy az előlapcsere igazi nagy szívás, hiszen ezeket az iPhone-okat a hátlap felől lehet megkezdeni. A kijelző cseréjéhez ezért az akkumulátort, a teljes nyomtatott áramkört, (alaplap, processzor, memória stb.) a hangszórókat, a kamerát, a rezgőmotort tehát valójában a telefon egész belét ki kell szedni.

10893242_4912942317767_703258803_o

Ezek az alkatrészek igen sérülékenyek és aprócska csatlakozókkal kapcsolódnak egymáshoz, amelyek könnyen össze-vissza hajlanak és törnek. Tapasztalatból beszélek! Biztos kezekre, szerszámokra és amatőröknek minimum 2-3 órára van szükségük.

Ennyiért ez az ajánlat, garanciával és 1 órás várakozással (és persze az alkatrésszel) együtt kihagyhatatlan. A részletekért keressétek szervizpartnerünket, a Macximum.hu-t.

Weboldal: macximum.hu

1735 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás