Amerikai Apple gyárban járt Tim Cook és Eddy Cue

Tim és Eddy Cue is Texasba látogatott, ahol átadták az Apple egyik új működtetési központját. Az austini központ ad otthont az AppleCare csapatnak, akik az Apple telefonos szolgáltatásáért/segélyvonaláért felelősek. Mellettük több könyvelési és egyéb adminisztratív feladatot végző iroda is működik. Nem beszélve a Mac Pro-ról, ami teljes egészében itt készül.

apple_austin (2)

Tim Cook a Twitteren örökített meg néhány pillanatot a látogatásról és leginkább a helyi szakértelmet és az amerikai gyártási profizmust dicsérte. Érdekes párhuzam, hogy 2004-ben (10 éve) még gyártási vezetőként az ő döntése alapján zárták be az Apple utolsó amerikai gyárát és költöztették át a teljes gyártást Ázsiába.

apple_austin (1)

Ekkor ez a döntés természetesen az érkező telefonokra és táblagépekre való felkészülés része volt. Kellett az olcsó munka és kellettek a gyorsan elkészülő millió darabos szállítmányok, amikkel az egész világot ellátták eszközökkel. A Mac Pro esetében, a nagy mennyiség természetesen nem annyira kardinális, bár a megjelenés óta az egész világon hiánycikknek számít. Mindezt valószínűleg ellensúlyozza a Made in the USA felirat.

apple_austin (1)

1046 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás