Appe TV koncepció, avagy ilyen, amikor két grafikus összefog

Martin Hajek-et nem kell bemutatnunk, számos alkalommal közöltük már koncepcióit és elképzeléseit. Andrew Ambrosino dizájnjai csak egy-két alkalommal jelentek meg nálunk, mindkét alkalommal felhasználói felületet készített. Utóbbi, azaz iOS7 dizájnos Apple TV felülete igen szépre, sőt ami annál is fontosabb valóságosra sikeredett.

appletvkoncepcio (7)

Olyannyira, hogy felkeltett a korábban említett, inkább hardver koncepciókkal foglalkozó Hajek figyelmét is. Így történt, hogy a karácsony után megjelent új „szokásos” Hajek eszköz a már korábbról megismert szoftvert kapta. Íme:

appletvkoncepcio (6)

appletvkoncepcio (4)

A koncepció szavakban leírva nem igazán adja vissza a képi világot. Egy nagy hajlított Apple Cinema Display – iMac keresztezést láthatunk. iMac a hátulja, Apple Cinema Display az eleje. Mégis igen jól mutat a TV állványon, főleg oldalnézetből.

appletvkoncepcio (2)

appletvkoncepcio (1)

appletvkoncepcio (3)

Hibátlan koncepció. Természetesen a valódi Apple TV dizájnja sem különbözhet majd annyira, az előbb említett két már létező nagyképernyős Apple eszközétől. Nekem személyesen bejön a hajlított dizájn, valahogy izgalmasabb, karcsúbb lesz tőle a nagy felület.

1152 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.