Apple TV koncepció

iTV. Egy újabb sokak által várt új Apple termék, amivel állítólag a jövőben számolni kell. A koncepció azon alapszik, hogy az Apple jelenlegi Apple TV eszközét és a 27”-es Cinema Display-t egy TV-ként használható egységben egyesíti. A koncepció leírása egyébként olyan részleteket is tartalmaz, amelyek eléggé alaptalanok. A 3 méret például nem az Apple-re vall, de sorolhatnám még…

[wowslider id=”5″]

Az eszköz valószínűleg valamilyen módosított iOS-t fog futtatni és az összes jelenleg elképzelhető okosTV „fícsört” is meg fogjuk benne találni. (iSight, Wi-Fi, AirPlay, iTunes) Ha a hardvert nézzük, akkor Thunderbolt és USB csatlakozók mellett 3,5mm-es jack és HDMI is lehetséges. (meg persze Gigabit Ethernet)

Ezek persze mind csak találgatások, de lássuk be, hogy a leírtak nagy része könnyen megvalósulhat, ha az Apple tényleg piacra dobja az új TV-t.

A szegmensen egyébként van mit javítani, mivel a jelenlegi SmartTV-k gyártótól függetlenül elég gyengén teljesítenek. Az Apple-nek megvan a tudása, pénze és (legfontosabb) elegendő szórakoztató tartalommal is rendelkezik (AppStore, iTunes), ami egy hasonló projektben elengedhetetlen.

A koncepciót (fotók és videó) az orosz AppleDigger rakta össze. Készítettek már nagyobb iPhone-t is. Íme:

886 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.