Apple Watch 3: érkezik ősszel?

Amennyiben hihetünk a pletykáknak és az Ázsiai alkatrész beszállítótól kiszivárgott információknak, úgy az Apple idén ősszel piacra dobhatja az új szériás Apple Watch 3 készüléket. A kínai Economic Daily News magazin leírásai alapján az Apple megmarad a Quanta Computernél az Apple Watch gyártására. A Quanta Computer gyártotta 2014 év végétől az első Apple Watch készüléket és tavalyi évben az Apple ismét őket bízta meg a második generációs modell sokszorosítására. Ha lehet hinni a kínai lapnak, az Apple Watch Series 3 is a Quanta által lesz összeszerelve.

A fő fejlesztési irány állítólag a teljesítmény és az akkumulátoros üzemidő növelése lesz. Kinézetre, dizájnban nem várható sok újítás, alapvetően marad a 2015 óta szinte változatlan forma és kialakítás. A kijelző mérete miatt aligha válthatná ki bárkinél is a telefont, mindenesetre az óra így egy szélesebb réteghez juthatna el, ami a mérsékelt érdeklődést feljebb nyomhatná. Ami a külsőt illeti, az Apple a minimális változtatás mellett szokás szerint inkább új szíjakkal édesgetné magához a vevőket.

A kijelzőt tekintve kaptunk információkat egy úgynevezett Micro-LED technológiáról, amely által a panelek világosabbak és kevésbé energia igényesek. Természetesen ez az újdonság többe is kerülhet majd. Az Apple dönthet úgy, hogy az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása megéri a drágább árat… Majd meglátjuk.

 

Video:

 

 

Forrás:

macworld.co.uk/

techradar.com/

trustedreviews.com/

digitaltrends.com/

tomsguide.com/

techadvisor.co.uk/

youtube.com/

 

 

647 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás