Apple Watch Unboxing

Természetesen az Apple Watch a jelen időszak legizgalmasabb és a legtöbbek által várt eszköze. Sajnos azonban igen keveseknek adódhat meg, hogy már most a hivatalos előrendelés előtt (utóbbi április 10.) kezébe foghassa a „misztikus” eszközt.

A Cnet azonban egy amerikai „óriáscéghez” tartozó közepesen elismert techmédium, így ők ezt megtehették. A kidobozolós videó nem egy nagy szám, de érdekes részleteket láthattok, ha végignézitek. Az első, a doboz nagysága. Az Apple lehet, ezzel kompenzál és próbálja érzékeltetni, milyen kategóriájú is ez a termék. Lényeg a lényeg a doboz csaknem üres, éppen ezért van benne egy műanyag doboz, amiben megtalálhatjuk végre az órát.

A doboz alján, a standard USB-s Apple hálózati adapter és egy extra hosszú töltőkábel van, amely természetesen az új mágneses módszerrel tölti az Apple Watch modelljeit. A videóban egyébként az acél óra dobozát láthatjuk, nyilván az arany Edition változat valamivel puccosabb csomagolást kap.

Tanulság és megjegyzések: az iPhone-hoz is adhatnának ilyen hosszú kábelt alapból, a doboz pedig kissé már túl egyszerű és ötlettelen számomra, kicsit többet vártam itt az Apple marketingosztályától. Egyébként meg tökmindegy, úgyis az számít, ami benne van.

forrás/ youtube.com/cnet

1324 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás