Az Apple bejelentette a 2014-es WWDC pontos időpontját

Június 2-6-ig rendezi meg a cupertinoi cég az idei fejlesztői konferenciáját. Az ötnapos konferencián részt vevő fejlesztők technikai workshopok százain vehetnek részt, hogy tovább képezzék magukat az új iOS és Mac OS X funkciókból. Persze az alkalmazáskészítők mellett, a nagyközönség számára is sok újdonságot tartogat magában a rendezvény. A személyes részvétel persze csak a kiválasztottaknak adatik meg, hiszen egy jegy éppen $1599.

wwdc_cover

Nem kívánnék túl nagy találgatásokba belemenni, és már az elején érdemes leszögezni, hogy az új iPhone-t az Apple nem a WWDC-n fogja bemutatni. Sőt nagyon valószínű, hogy új iPad-et sem kapunk júniusban. Az iOS 8-ról eddig nem esett túl sok szó a Healthbook alkalmazáson kívül, de könnyen elképzelhető, hogy az Apple bemutatja mobil és asztali operációs rendszerének új verzióit. Természetesen ez a konferencia sokkal inkább szól a szoftverről, mintsem az új termékekről. Ennek ellenére könnyen lehet, hogy érkeznek új MacBook-ok, sőt akár az iWatch is szóba jöhet.

wwdc14-sessions-hero-background

Az iWatch nehéz kérdés, hiszen egyrészt logikus lenne a fejlesztőket már korán jól felkészíteni az új termékben rejlő egyes szoftveres lehetőségekre, ugyanakkor az iWatch az új iPhone-hoz sokak szerint, igen szorosan fog kötődni. Ez pedig az őszi startot feltételezni.

Akár mi is történik a WWDC-n, mi mindenképpen jelentkezünk majd a részletekkel, ahogy tettük azt a 2013-as fejlesztői konferencia során is. Friss WWDC-s hírekért kövess minket Twitteren és kedvelj Facebook-on is. Köszönjük!

Tavalyi WWDC-s beszámolónk elolvasásához kattints a kapcsolódó bejegyzések valamelyikére:

forrás/ deveolper.apple.com/wwdc

1791 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás