Az Apple dolgozók fél áron vehetnek Apple Watch modelleket

Április 10-én indul az Apple Watch előrendelése az USA-ban és egy pár elsőkörös országban is. A tényleges forgalmazás, azonban itt is csak április 24-én startol, akkor is elképesztően limitált készletekkel tudtuk meg egy Tim Cook által szétküldött üzenetből. Aki esetleg Németország vagy Anglia környékén jár, az előrendelés dátumától kezdődően a boltokban is megtekintheti a Watch kiállított modelljeit.

Az üzenetből az is kiderül, hogy az Apple dolgozóinak kemény munkáját egy igen nagy kedvezménnyel köszöni meg, hiszen minden alumínium és acél órát fél áron, míg az arany Edition verziót 550 dolláros kedvezménnyel vásárolhatnak meg. Tim Cook egyébként már hordja az Apple Watch acél verzióját, a fehér sportszíjjal. Erről több tweet alapján győződhetünk meg, amiket a rajongók egy egyetemi kosártorna egyik meccsén lőttek.

apple_watch_tim_cook

Nyilván Pharell-t sem kell senkinek bemutatni, a zenei producer, előadó stb. a napokban szerepelt a The Voice amerikai verziójában és jól láthatóan egy Apple Watch Edition modellt hord a csuklóján. Utóbbit egy Instagram videó keretein belül is megtekinthetjük:

Hát igen, egyeseknek jól meg. Mi továbbra is várjuk a hazai start időpontját…

forrás/ 9to5mac

1330 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás