Bemutatkozik az új Apple iPhone 7 és iPhone 7 Plus Red Edition

Ahogy az Apple bejelentette, hogy frissíti webáruházát, már tudhattuk, hogy valamire készül. Ma napvilágot is látott az új vibrálóan szép, alumínium, piros színű RED Edition. Az Apple úgy döntött nem elég a jelenlegi iPhone 7 szín kavalkád. Így mostantól az eddigi rozéarany, arany, ezüst, fekete, kozmoszfekete mellett, piros színben is meg lehet vásárolni az iPhone 7-et, ami minden más specifikációjában ugyanaz maradt mint a jelenleg is kapható modellek, mindössze a szín az újdonság.

Az Apple már 10 éve gyárt speciális piros színű eszközöket és kiegészítőket, melyek bevételéből a Bono-féle (PRODUCT)RED alapítványt támogatják. Az Apple először egy RED iPod-dal állt a kezdeményezés mellé, mára már igen sok Apple termék is megvásárolható, melyek a (PRODUCT RED) kampányt támogatják, mostantól pedig a piros iPhone 7-et vásárlók is támogatják majd az AIDS elleni küzdelmet. Eddig több, mint 130 millió dollárt gyűjtöttek az Alapítvány számára.

Eddig nem volt még példa rá, hogy az Apple az aktuális iPhone családot a megjelenés után körülbelül fél évvel egyszer csak új színnel frissítse. Úgy tűnik, hogy ezzel akarják kicsit felhozni az ebben az időszakban megszokott csökkenő iPhone eladásokat, ami minden bizonnyal sikerülni is fog, mert az új szín elég jól néz ki és biztosan lesz egy csomó vásárló, aki hirtelen komoly késztetést érez majd egy piros iPhone beszerzésére.

Az érdeklődők március 24-től vásárolhatják meg a speciális piros színű készülékeket. A készülékek 128GB és 256GB érhető majd el, a legolcsóbb ára 749$ lesz.

 

Video:

 

Forrás:

apple.com

macrumors.com

theverge.com

cnbc.com

thesun.co.uk

 

2807 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás