Bezárt a Hackulous.

A Hackulous csapata volt a fejlesztőgárda nagyon híres Installous alkalmazás és az apptrackr.com honlap mögött. Szépítés nélkül az egész arra ment ki, hogy fizetős iOS alkalmazásokat lehessen ingyen letölteni. Az Intallous alkalmazás már nem működik, de a már letöltött alkalmazásokat lehet használni.

A csapat „búcsúlevelében” az olvasható, hogy a közösség stagnálása és a fórumok üressége miatt, kell bezárniuk a bazárt, amit nem értek, mivel elég forgalmasnak találta az oldalt a TheVerge is.

Többen úgy érveltek mellette, hogy csak az alkalmazások kipróbálására használták, de ez ferdítés szerintem. Nem tudom, hogy mennyire volt jelentős az Apple és a fejlesztők vesztesége az oldal miatt, de erkölcsi szempontból se sajnáljunk már 200-300 Ft-ot egy alkalmazásért, ha már valaki dolgozott rajta.

A hajdani logó

Persze szeretünk mindent ingyen megkapni, így a zenéket és filmeket is, de hosszútávon lássuk be, hogy ezzel magunknak sem használunk.

Jailbreakes témáim mindig vannak, de felhívnám mindenkinek a figyelmét, hogy míg az illegális alkalmazás letöltése illegális, addig a Jailbreakes csomagok letöltése, akár pénzért is törvényes és nem sért szerzői jogokat.

Visszatérve ahhoz, hogy szeretünk ingyen alkalmazásokat és egyéb tartalmakat kapni, nyerni. Egy következő posztban két lehetőséget is bemutatok, amivel alkalmazásokat és ajándékkuponokat (iTunes, Amazon, PayPal) lehet kapni, pénz ráfordítás nélkül.

1447 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.