Eredmenyek.com iOS alkalmazás

Az eredmenyek.com weboldalt senkinek sem kell bemutatnom. Minden egyes Bajnokok Ligája forduló során, a futball-rajongó legtöbbet látogatott oldala. De nem csak futballról szól az oldal, természetesen az összes sportesemény eredményét – évek óta – folyamatosan élőben figyelhetjük.

Talán kevesebben tudnak róla, hogy a szolgáltatás iOS-en is elérhető. Az alkalmazásra a jó értelemben vett egyszerűség és a használhatóság a leginkább jellemző. A program funkciói teljes mértékben megegyeznek a weboldaléval, ami egy ilyen szolgáltatás esetében különösen fontos. (Igen nagy az adatbázis, mégis megtaláljuk a keresett eredményt.)

Untitled

Összeállítások és statisztikák

Egy livescoreing app esetében különösen fontos a hordozhatóság. Ha nem vagyunk élő közvetítés közelében, akkor azért, ha pedig a közelében vagyunk, akkor más meccsek eredményeit követhetjük párhuzamosan, lehetőleg a TV előtt ülve. Az alkalmazás legjobb funkciója az „Én meccseim” nevet viseli. (Ez a honlapon is elérhető.)

IMG_1230

Az "Én Meccseim"-en történt eseményekről értesítést kapunk.

Lényege, hogy az általunk megcsillagozott meccseken született gólokról és a végeredményről is értesítést küld az alkalmazás, így nem kell folyton az eredményjelzőt figyelni.

Igen nagy hiányossága azonban, hogy az alkalmazásnak nincs iPad verziója. A csapattól kapott infók szerint ezt nem is tervezik.  Ma kaptuk az új infót, hogy egy reggel meghozott döntés alapján, mégis érkezik az iPad-es verzió, méghozzá a tervek szerint 2 hónapon belül. (A szinte mindenhol helyet foglaló reklám/banner nem a szívem csücske, de egy szót se szólhatunk, mindenki pénzből él.)

Az alkalmazás eddigi AppStore-os értékelése szinte kivétel nélkül a maximális 5 csillag. És ez nem véletlen. Óriási adatbázis, egyszerű-átlátható dizájn és felhasználóbarát funkciók. Az eredmenyek.com iOS alkalmazása mindezek mellett ingyenes.

Töltsétek, szedjétek:

AppStore: Letöltés.-iPhone

GooglePlay: készülőben.

2914 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás