Foxconn, Office iOS-re és Steve Jobs épület

Foxconn

Az iPhone 5 rendelésnél még mindig 3-4 hét a várakozási idő, az Online Boltokban és ez mostanában nem is fog megváltozni. Terry Gou, a Foxconn gyár vezérigazgatója, a napokban nyilatkozott iPhone ügyben. Gou több dolgot is említett az iPhone 5 késések ügyében, ezek közül legfontosabb, természetesen, az óriási kereslet. Felvetődött, hogy egy leányvállalat is megkezdi a gyártást, de T.G. kijelentette, hogy mégsem. Fontos még, hogy az iPhone 5 egy bonyolult termék a gyártónak és nagyon magasak a minőségi megkötések is, amik szintén lassítják a termelést.

A Foxconn gyárt más iOS eszközöket és többféle Mac-et is az Apple-nek. Készülnek a gyárban továbbá Nokia, Sony, Nintendo, Dell és Huawei termékek is. Az Apple számára pont most az ünnepi szezon előtt, nagy érvágás lenne, ha még több probléma merülne fel a gyártással kapcsolatban.

Office iOS

Egy Microsoft-hoz közeli forrás árulta el a the Verge-nek, hogy a cég 2013-ban tervezi kihozni az Office iOS-es és Androidos verzióját is. Bár iPhone appokról is szó van, inkább a tabletes verziók lesznek majd a használhatóak szerintem. A 2013 elején érkező alkalmazással majd menet közben is megtekinthetünk Office dokumentumokat és ha szükség van rá editálhatjuk is őket. Ezt már korábban is megtehettük egyébként, de ez lenne a “hivatalos” megoldás a problémára. iOS-re Február-Március között érkezik az ingyenes alkalmazás, míg Androidra valamikor májusban.

Steve Jobs épület

Bár Steve neve leginkább az Apple-el kapcsolatosan hangzik el legtöbször, hasonlóan nagy szerepet vállalt a Pixar-nál is. Mielőtt még beindult volna a cég, milliókat (dollárban)költött a stúdiókra, mert hitt az ott dolgozók munkájában. Tavalyi halála után felmerült a kérdés, hogy tudnának illendően tiszteletet adni. A Brave című animációs film stáblistájában volt, egy kicsi de annál meghatóbb megemlékezés, de ez mára a feledés homályába vész.

Éppen ezért a Pixar-nál úgy döntöttek mostantól a S.J- nevet viseli majd a studió főépülete. A bejárat felett pedig a The Steve Jobs Building felirat látható.

MIcrosoft vs. Apple reklám


933 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.