Hajlított kijelzővel, 8GB memóriával érkezhet az iWatch

Ming-Chi Kuo új jelentése nem csak az iPhone 6 egyes részleteiről, de az iWatch olyan tulajdonságairól is beszámol, amelyeket eddig nem nagyon hallhattunk. Két szám: 8 (GB) és 512 (MB). Az első természetesen a háttértár, második pedig az eszköz RAM-ja. A jelenlegi iOS eszközökhöz képest ezek a számok nem tűnnek soknak, de egy hordható eszköz esetében igen termetesek.

martinHajek_iwatch (1)

Pontosan ezek miatt gondolja Kuo azt, hogy az eszköz az eddig gondoltaknál függetlenebb lesz az iPhone-nál. 8GB-nyi háttértár térképek és zene tárolása mellett, akár offline hangfelismerésre is elég lehet (hangvezérlés).

A képernyőméretek személy szerint, nekem nem mondanak semmit. 1.3 és 1.5 hüvelykes méretekről beszélnek, amelyek mindkét nem számára kényelmes viseletet biztosítanak. Nem mellékes egy hordozható eszköznél a divatosság sem, így az iWatch anyagát tekintve az Apple tendenciái szerint alumíniumból készülhet, az arany színopció megkérdőjelezhetetlen ezen a ponton.

martinHajek_iwatch (3)

Kuo szerint, az iWatch csak 2015-ben kerülhet majd az üzletek pocaira, az Apple azonban már most kedden bemutathatja. Ennek oka, a fejlesztők érdeklődésének felkeltése és egy biztos rendszer kiépítés az eszköz valódi rajtjára. A vonatkozó alkalmazások létrehozásáról vagy átdolgozásáról van itt szó, én úgy értelmezem. A keddi megjelenés azonban kicsit meglepő lenne számomra, de legyen!

Kuo ugyanebben a jelentésben beszámolt az iPhone 6 és az iPad Air 2 lehetséges újdonságairól is.

Olvassátok el ezeket a bejegyzéseket is:

Újabb iPhone 6 részletek

Új iPad is érkezhet kedden?

forrás/ 9to5mac, martin hajek

2439 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás