Hamarosan akár Andoidos telefonokat is becserél iPhone-ra az Apple

Az Apple Reuse and Recycling programja, a 9to5mac információs szerint, hamarosan frissülni fog. A program keretein belül – ha nem itthon, hanem egy Apple Store-okkal rendelkező országban próbáljuk – régi Apple eszközeinket a cég Apple Ajándékkártyára vagy új eszköz vásárlása esetén, kedvezményre cseréli be.

A program keretein belül, gondolom ez nem meglepetése nem a maximális piaci árat kapjuk használt eszközünkért, így akinek nem a kényelem az elsődleges szempont nem valószínű, hogy gazdaságilag jó döntés, így megválni használt Apple-cuccától.

appleti

Az új híresztelés szerint, a felhasználók hamarosan Androidot futtató eszközüket is becserélhetik új iPhone-okra, természetesen ráfizetéssel. J Az Apple az elkövetkező hetekben kezdi el a dolgozókat felkészíteni olyan esetekre, amikor a felhasználó telefonkönyvét vagy más adatát kell a rivális eszközből kinyerni. Ezt természetesen a személyességi jogok védelme miatt, csak a felhasználó végezheti el, az Apple-munkás szakértése mellett.

Nem gondolom, hogy az Apple ezzel óriási bevételekre fog szert tenni, de sok felhasználó váltási-élményét biztosan feljavítja a cég. Pontosan ez a céljuk az egésszel, a jó felhasználói élmény.

forrás/ 9to5mac

1607 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás