Hír – Lesz idén retinás iPad mini (vagy mégsem?)

Valójában még az iPhone következő generációjánál is fontosabb termék lehet az iPad mini Retina kijelzős változata. Az első generáció sikereit igen nehéz lesz überelni, de sokan (pl. én is) azért nem vásároltam iPad mini-t, mert minden eszközöm Retina kijelzős és látom a különbséget, ami zavar. Persze, az iPad mini kijelzője nem rossz, de egy 3-4. generációs iPad-hez képest gyengének hat. így tehát a hozzám hasonló potenciális vásárlók ott vannak a piacon.

ipad mini

Mindezek ellenére az iPad mini egy abszolút sikeres termék és pontosan ezért izgatott mindenki a következő generációval kapcsolatban. A DigiTimes a múlt héten közölte, hogy nem lesz Retinás iPad mini idén, csupán egy kis frissítést fog kapni a kisebbik tábla. Értelmét ennek mi nem igen láttuk, mivel elég gyors a jelenlegi generáció is és egyetlen gyengepontja a kijelző felbontása lehet.

Sokan voltak ezzel még így, és egy mai teljesen ellentmondó hír szerint – szintén DigiTimes – az LG már a képernyők gyártását is kezdené. A héten tehát már úgy gondolják, hogy a kisebbik iPad Retina kijelzővel októberben érkezhet, csakúgy, mint a nagyobbik 5. generációs iPad. Az iPadek dizájnjának egységesítését már sokan készpénznek veszik, de hátha valamivel azért meglep minket Jony Ive.

ipad5-mockup-render-04

905 Total Views 2 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.