Hivatalos: Christian Bale alakítja Steve Jobsot a Sony új filmjében

Egy, a Bloomberg-nek adott interjújában, a készülő új Steve Jobs biográfia rendezője, Aaron Sorkin elárulta, hogy az Oscar-győztes Christian Bale alakítja majd az Apple legendás vezetőjét, Steve Jobs-ot.

balejobs_movie (1)

A film különlegessége, hogy három Steve-féle sajtótájékoztató, színfalak mögötti pillanataiból áll össze, 30-30 perces részekből. Az Ashton Kutcher-es változat, a fiatal diákévektől az iPod 2001-es bemutatásáig mutatta be Steve életét. Ez a film sokkal inkább a kései Steve-ről szólhat.

Sorkin azt is elmondta, hogy a szerepet Bale válogatáson való részvétel nélkül kapta meg, mivel szerinte ma ebben a korosztályban ő a legjobb színész a szerepre. A rendező szerint a szerepben több mondanivalója lesz Bale-nek, mint más színészeknek akár 3 film alatt, illetve rengeteget lesz kamera előtt (ez azért annyira nem meglepő) rengeteg szöveggel.

Túlzás lenne azt mondani, hogy izgatottak vagyunk a filmmel kapcsolatban, de mégis jobb eséllyel indul ez a Bale nevével fémjelzett változat, mint a korábbi próbálkozás.

forrás/ bloomberg

1313 Total Views 3 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás