Hivatalos: Szeptember 9-én iPhone 6 bemutató

Bármennyire is hivatalosnak volt tekinthető, már hetek óta a szeptember 9-i dátum, minden komolyabb oldal hozzátette, hogy ezt az Apple még nem erősítette meg.

Nos, csütörtökön az Apple végre megerősítette a híreszteléseket, hiszen a média számára kiküldte a meghívókat. Az anyag tételmondata: Wish we could say more. (Bárcsak többet mondhatnánk.)

event_photo_iphone6

A dátum 9.9.2014. A kicsit megárnyékolt Apple logóból (az is lehet, hogy nem is egy egyébként) sokra nem tudok gondolni. Az biztos egyelőre, hogy jön az új iPhone és persze az iOS8 végleges verziója is. Az iWatch és a nagyobb-új iPhone érkezéséről nincs kedvem több pletykát összegyűjteni, mert egyik sem érdekel így látatlanban, meg amúgy is mindent megtudunk jövő hét kedden.

Hivatalos Apple közvetítés iOS-en és Mac-en az elmúlt időben minden eseményről volt, így csaknem biztos, hogy most is lesz. Élő, képes és szöveges közvetítést, itt a blogon az esemény közben végig találtok. Addig is olvassatok az iPhone 6-ról és kedveljetek minket a Facebook-on, hogy többi bejegyzésünkről is kapjatok hírt!

2710 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás