Hogyan néz majd ki az iPhone SE 2 a jóslatok szerint?

Újabb pletykák röppentek fel az új iPhone SE 2 kinézetével kapcsolatban. A KGI elemzője Ming-Chi Kuo látványos képeket osztott meg az interneten.

Véleménye szerint az Apple-nek jelenleg nincsen annyi szabad kapacitása, hogy 3 teljesen új iPhone készüléket gyártson. Korábbi jóslatok azt feltételezték, hogy az iPhone SE utódja több iPhone X funkciót megkaphat. Például az üvegborítás és az ennek köszönhető vezeték nélküli töltés. Kuo kétségbe vonta ezt a pletykát, úgy gondolja, hogy ezek a funkciók a magasabb ár-kategóriájú iPhone készülékekben lesznek csak elérhetők. Szerinte az iPhone SE 2 egy továbbfejlesztett processzort kap, továbbá véleménye szerint az SE utódja továbbra is olcsó alkatrészekkel rendelkezne, hogy megtartsa alacsonyabb árfekvését.

Találgatások szerint az iPhone SE 2 az év elején, vagy közepén jelenthet meg, de pontos dátumról még nincsenek információk. Az iPhone SE 2016 márciusában jelent meg két éve, így nem kizárt, hogy idén is az említett hónapban kerülhet piacra az utód.

 

Forrás:

macrumors.com

792 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás