Holnap lekerül az AppStore-ból a Flappy Bird

Miután egy jó ötletnek köszönhetően, napok alatt az első számú iOS játékká nőtte ki magát a Flappy Bird, készítője a Twitteren tájékoztatta követőit a rossz hírről. A döntés ma este 8:20-kor született, miszerint a játékot 22 órán belül az AppStore-ról és a Google Play-ről is törli.

tweet

Dong Nguyen azzal érvel, hogy a játék népszerűsége egyszerűen tönkreteszi az életét és ebből elege van. A hír már csak azért is furcsának tűnik, mivel állítólag napi szinten kb. 50 ezer dollárt hoz Flappy a konyhára. Emellett fontos megjegyeznünk, hogy ma frissült az alkalmazása új karakterekkel, javított teljesítménnyel és új felülettel is.

sd

Nguyen eladni sem kívánja a játékot, de mindenképpen folytatná fejlesztői munkáját. Egyelőre semmit nem tudunk arról, hogy mi lehet a fent említett okok mellett a döntés hátterében. Egyelőre csak pár ötletünk van, amelyek teljesen alaptalanok.

screen480x480

Lehet, hogy Nguyen csak „trollkodik” és letöltési rekordot kíván dönteni egy nap alatt egy általa kreált kacsával. A másik ötletünk egy újfajta marketing, amely során játékát elérhetetlenné kívánja tenni, így borzolva fel a kedélyeket és persze a felhasználók figyelmét. Utolsó magyarázatunk, hogy egy nagyhalnak nem tetszenek a játékban látható zöld csövek. Szerintem kitaláljátok kinek a super (!) játékáról beszélünk. J Persze, csak találgatunk, teljesen alaptalanul!

Holnap estig még a hírek szerint tehát tölthető a Flappy Birds: letöltés!

forrás/ 9to5mac

1581 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás