Íme, az Apple teljesen titkos fitnesz laboratóriuma

Az ABC News igen exkluzív anyagot forgatott a napokban, hiszen az Apple eddig lakat alatt őrzött privát fitnesz laborjába, első külsősként Ők juthattak be. A cupertinoi cég már több mint két éve dolgozik, a kívülről igen semlegesnek kinéző épületben, mely idő alatt elképzelhetetlenül nagy adatmennyiséget gyűjtöttek össze.

apple_fitness

Az alanyok, nem csinálnak mást, mint több millió dolláros eszközöket viselve különböző sportokat végeznek. Legyen szó futásról, elliptikus tréneren történő edzésről, evezésről vagy éppen jógáról, az eszközök és a környezet biztosítva vannak az edzőközpontban.

Jeff Wiliams, az Apple operációkért felelős alelnöke azt is elárulta, hogy az itt edző Apple alkalmazottak nagy része sokáig azt sem tudta, milyen eszközön vagy szolgáltatáson dolgozik. Ezek a tesztelések sokat segítettek az Apple-nek abban, hogy az egyes élettani folyamatok mérését és megfigyelését kitanulják és eszközeikbe integrálják. A laboratóriumban vizsgálták azt is, milyen hatással van a hőmérséklet váltakozása az egyes mérések esetében.

Tehát az Apple igen komolyan gondolja a most bemutatott Health alkalmazásokat és az Apple Watch fitnesz kiegészítő funkcióit is. Mint a videón is láthattuk, nem bíznak a véletlenre semmit.

forrás/ abcnews

1265 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás