iOS 13: Mire számíthatunk?

Az iOS 13 béta kiadásának dátuma valószínűleg kevesebb, mint két hónap. Már most hallhatunk jóslatokat az Apple nagy iPhone és iPad frissítésével kapcsolatban.

Az iOS 13 egy új jelentés alapján tartalmaz egy régóta várt Dark módot, az iPad app tabs funkciót és egy új, könnyebben hozzáférhető visszavonási lehetőséget. Ezeket az ötleteket már korábban  is hallhattuk, de vannak olyan új koncepciók is, mint a vadonatúj hangerőszabályzó lehetősége.

Az Apple WWDC 2019 június 3-án kerül megrendezésre, és ezúttal azt várjuk, hogy az iOS 13 a változásainak többségét debütálja.

Kompatibilitást tekintve úgy néz ki, hogy az iPhone 6, az iPhone 6 Plus, az iPad Air 2, az iPad mini 3 és az iPod Touch 6. generációja lehet a legrégebbi eszköz az iOS 13 listán.

Továbbá az Apple várhatóan átalakítja az Emlékeztetők alkalmazást, megváltoztatják a hangerőváltoztatáskor felbukkanó ikont. A Hey Siri funkción is csiszolnak, hogy az Apple digitális személyi asszisztense kevesebbszer jelenjen meg olyankor, amikor nem is őt hívták, illetve a billentyűzetek és diktálás nyelvtámogatásán is fejlesztenek egy keveset.

 

 

Forrás:

techradar.com

822 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás