iOS 7 Jailbreak útmutató Mac és Windows (frissítve evasi0n 1.0.6 – iOS 7.0.6)

Az útmutató 2014. február 24-én az iOS 7.0.6 kiadása (SSL- problémák javítása) miatt frissítve lett. A letöltéseknél így már az új verziókat érhetjük el.

Az útmutató 2014. január 2-án frissítve lett. Ezzel kapcsolatban, és decemberi megjelenése óta tapasztalt hibák javításáról, a további hivatkozásra kattintva értesülhettek: http://iosblog.hu/?p=6750

Kérjük, az előbbi hivatkozás elolvasása nélkül ne folytassa útmutatónkat!

Az evasi0n 7 program egyszerűsége miatt a két platform között gyakorlatilag semmi különbség nincs, így nem is csinálunk több útmutatót, csak ezt az egyet.

evasi0n 7.0.6

Mielőtt a Jailbreaket megkezdhetnénk pár információ, amit mindenki olvasson végig:

  • a folyamat előtt bizonyosodjunk meg róla, hogy a készülékünk tartalmát elmentjük (iTunes vagy iCloud mindegy).
  • a kábelünk legyen rendben és csatlakoztatva.
  • kapcsoljuk ki a jelkódzárat az iOS eszközön.
  • zárjuk be az iTunes-t.
  • aki Mac OS 10.8-on hibaüzenetet kap a megnyitásnál, a jobb kattintással előugró menü „Megnyitás” pontjával oldhatja meg a problémát.

Ahogy a program készítői sem, így mi sem vállalhatunk semmilyen felelősséget a törés során, mindenki csak saját felelősségére Jailbreakeljen. Kérdezni természetesen lehet és válaszolunk is, de meggyőzni senkit sem akarunk, pláne nem rábeszélni.

Lépésekenként:

1. A jailbreak kompatibilis a Windows XP és a feletti verziókkal, valamin a Mac OS 10.5 és az a feletti verziókkal is. Válassz operációs rendszert, Windows vagy Mac:

win      mac

2. A program letöltése után azt kicsomagolva és elindítva ezt az ablakot kell, hogy kapjuk. Itt értelemszerűen a Jailbreak gombra kattintsunk.

jailbreakstart

3. Amíg az eszköz és a program dolgozik, ne kapcsoljuk ki és ne húzzuk szét a kábelt sem. Kb. 5 perc után láthatjuk majd, hogy az eszköz újraindítja magát. Ekkor az utolsó oldalon megjelenő ikonra kattintva folytassuk a folyamatot.

IMG_0889

4. Az evasi0n 7 alkalmazást megnyitva készülékünk megint újraindul. Ezt követően egy fehér képernyő kíséretében konfigurál majd mégegyszer újraindul.

IMG_1173

5. Lényegében készen vagyunk, amint visszakapcsol az iPad vagy iPhone már ott lesz az alkalmazások között a Cydia.

IMG_0890

6. Ezzel a Jailbreak elkészült. Használjátok egészséggel.

Amennyiben valakinek kérdése vagy észrevétele van Jailbreakes témában, ne habozzon, a kommentekben vagy éppen a Facebook-on kérdezni. Minden kérdésre megpróbálunk válaszolni. Likeoljatok, kommenteljetek, köszönjük!

2003 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

One comment on “iOS 7 Jailbreak útmutató Mac és Windows (frissítve evasi0n 1.0.6 – iOS 7.0.6)

  1. Szia
    Mindent a pangu video szt csinaltam, nyugtazat hogy megtortent de nem tudom mas kartyaval hasznalni..??
    koszi

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.