iPad koncepció az iPhone 6 dizájnjával

Az iPhone 6 megjelenésekor, sőt már a korai kiszivárogtatások során is sokak ellenszenvét váltották ki a készülék hátlapjában futó, műanyag-gumi hatású antennák. A fehér (vagy fekete) vonalak szerintem is kissé elrondítják, az egyébként kitűnő dizájnt.

A héten érkező iPad-ek esetében a kerekített, iPhone 6-hoz hasonló ház, illetve a színek (az arany verzióval kiegészítve) nagyon valószínűek, ám a vonalakról eddig még senki sem szólt. Martin Hajek az első, aki elképzelte az új iPad-ek dizájnját, az iPhone 6 és 6 Plus vonalkáival.

ipad_air_2_hajek (4)

ipad_air_2_hajek (3)

 

ipad_air_2_hajek (8)

ipad_air_2_hajek (7)

Az igazság az, hogy az iPad-ek esetében kizárt dolog, hogy ilyen antennaerdőre van szükség (esetleg a Wi-Fi + 4G modellek esetén). Az összhatás, azonban nekem igencsak bejön.

Nem elhanyagolható apróság, hogy Hajek kétféle módon is átértelmezte a dizájn, amit a következő kép bemutat. Baloldalt az iPhone 6/6S féle megvalósítás. Felül ugyanez iPad-en, ezüstben, míg a jobboldalt – a számomra legjobban festő – Hajek-féle megoldás, amelyben a vonalak által elhatárolt terület színt kapott, mint egy maszk.

ipad_air_2_hajek (9)

ipad_air_2_hajek (2)

ipad_air_2_hajek (5)

Hogy mekkora az esélye egy efféle dizájnnak? Nos, nagyon kevés, de csütörtökön hátha meglepnek.

forrás/ martinhajek

2939 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás