iPaddel irányított ház és reklámok

Savan Kotecha az X Factor dalszerzője és zenei rendezője, $80000-t költött el Nyugat-Hollywood-i házának automatizálására, amit történetesen egy iPad-del lehet irányítani.

WSJ írja:

„Az automatikus otthon piacon az elmúlt két-három évben egyre csak élesedik a verseny és csökkennek az árak, ahogy a tabletek és okostelefonok fejlődnek. Manapság, olyan nemzetközileg is nagy cégek, mint a Crestron, RTI és a Control4 mind iOS vagy Android operációs rendszerre írják az alkalmazásaikat. Az ilyen rendszerrel felszerelt házak tulajdonosai közül 10-ből 9 mobil eszközöket használ otthona irányítására. Itt az Apple az abszolút piacvezető, mivel 87%-ban az iOS a platform. A szegment egyik legnagyobbika a Savant Systems, rendszereit kizárólag iPhone és iPad készülékekkel árulja.”

„Teljesen megérte”- mondja Kotecha, aki még több hasonló átalakításon gondolkozik.


Egy kis Apple reklám.

Az iPad mini már az írott sajtót is meghódította /Galéria/

Az évek során a Cupertino-i cég megszámolhatatlan mennyiségű reklámot készített. Egy youtube csatorna szerkesztőjének mégis sikerült őket megszámolnia. Az EveryAppleAds csatornának 485 videója van, közöttük van a legújabb ‘Turkey’-től kezdve az 1983-as Apple Lisa film is, amiben az akkor még fiatal Kevin Costner is szerepel.

 Az összes reklám lejátszási listáját itt nézhetitek meg.

 

1139 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.