iPhone 4S és az iOS 8

Sokan meglepődtek, amikor az idei WWDC-n az Apple iOS8 bemutatója során, az Apple bejelentette, hogy még ezt a rendszert is kiadják a 3 éves iPhone 4S-re és az iPad 2-re. Így is lett, én még a bétaverziókat is jó öreg 4S-emmel próbálgattam végig, mindennapi használat mellett. Itt, részletesebben: iOS8 béták.

Ez mindent elmond a készülék tartósságáról és minden kétkedőt elhallgattat az a tény, hogy az Apple az iOS-t ennyire kompatibilis és használható platformnak alkotta meg. 2011-es készülékek ezek, kérem szépen!

iphone 4s

Az elmúlt napokban, főleg az iOS8.0.1-es rendszer bakija után, sok kérdés érkezett az azóta kiadott iOS8.0.2-es frissítés és egyáltalán az iOS8 telepítésével kapcsolatban. „Érdemes-e telepíteni a 4S-re?”

Nos, én telepítettem és nincs olyan problémám, ami az iOS7 használata során ne lett volna. Az akksiidő nem parádés, de nem is várom el. Minden más funkció működik, ha nem is az iOS6 gyorsaságával.

Íme, egy videó, ami megmutatja, hogy pontosan mekkora is a különbség a két verzió (iOS7 és iOS8) között. Mit ne mondjak, lényegtelen a sebességkülönbség:

forrás/ cultofmac

3486 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás