iPhone 4s iOS 6.1.1

Az iOS 6.1 megjelenése után sok iPhone 4s felhasználó tapasztalt problémákat a mobilnettel, sőt sokaknál a normál hálózathoz való kapcsolódás is nehézkes volt. A Vodafone egy közleményt adott ki, amelyben az iPhone 4s tulajdonosokat tájékoztatták a problémáról, és azt tanácsolták senki se frissítsen. A problémán az Apple már korábban elkezdett dolgozni.

A múlt héten még azt hittük, hogy az összes eszközre jön majd az új verzió (fejlesztői fiókokban megjelentek béta verziók), de a napokban megjelent iOS 6.1.1, csak az iPhone 4s-re elérhető. A frissítés, csak az előbb említett problémát oldja meg, semmi más nem változik.

A probléma Magyarországon nem kavart olyan port, mint Nyugat-Európában. (Angliában és Németországban)

Aki jailbreakelt 4s tulajdonos, nyugodtan áttérhet az újabb verzióra, mivel az evasi0n 1.3-as frissítése már kompatibilis az iOS 6.1.1-el és a folyamat is természetesen teljesen azonos.

Update: NE, a telefonon Szoftverfrissítés funkcióját használjuk, hanem az iTunes-hoz csatlakoztatva Restore funkcióval. Előtte mindent iCloud-dal vagy iTunes-szal mentsünk.

(Azért ajánlanám, hogy nyomjunk egy Restore-t/Visszaállítást, hogy töröljük a korábbi Jailbreak adatait. Ha ezután frissítsünk iOS 6.1.1-re, rendben leszünk.)

Jailbreak infó és útmutatók (Kattints ide!)

1282 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.