iPhone 5 bekapcsoló gomb javítási akció – 5.490Ft, 1 órán belül – MacXimum

Íme, hivatalos szervizpartnerünk a MacXimum üzenete, olvasóinknak:

Bár egészen megbízható készülék hírében áll az iPhone 5, vannak olyan alkatrészek,amelyek az idő előrehaladtával megadhatják magukat. Az akkumulátor mellett a bekapcsoló gomb elektronikája is ilyen alkatrész, meghibásodásakor a felhasználó csak egy dolgot tehet: megjavíttatja, lehetőleg ott, ahol a leggyorsabb és legolcsóbb.

i5power1png

A MacXimum-ban az előbb említett két dolog együtt jár. Ugyanis néhány hétig – egészen pontosan március 1-ig bekapcsoló gomb javítási akciót tartunk az iPhone 5-ös készülékek tulajdonosai számára. Így feleslegessé válik keresgélni a neten, vajon melyik szervizhez forduljunk: az akciós időszakban mi mindössze 5.490Ft-os áron javítjuk az iPhone 5 hibásan működő bekapcsoló gombjait 1 órán belül, 3 hónap garanciával a WestEnd-ben.

Érdemes tudni, hogy a javításhoz egy úgynevezett power flex átvezető kábelt kell cserélni – ez felelős a bekapcsoló gomb, a némító és a hangerőszabályozó gombok működéséért is. Sajnos a cseréjéhez szinte az egész telefont szét kell szerelnünk – ki kell vennünk az akkumulátort, az alaplapot, stb. A jó hír viszont, hogy javítható, akár 1 órán belül is, ráadásul ha nem a bekapcsoló gombbal van gondod, hanem a már említett hangerőszabályozó vagy némító gombbal, akkor a javítási kedvezmény ebben az esetben is jár – hiszen a cserélt alkatrészre vonatkozik az akciós ár.

Az akciónk tehát adott, szóljatok az ismerősöknek, barátoknak is: 5.490Ft-ért, 1 órán belül megjavítjuk az iPhone 5-ök bekapcsoló gombjait. Keressetek minket a WestEnd legalsó szintjén, a SPAR-ral szemben.

MacXimum WestEnd

Mondanom sem kell, mennyire jó ajánlat ez, így ha ilyen problémátok van, irány a macximum.hu

1840 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás