iPhone 5/5S/5C védő dugók

Az iPhone-ok védelme mindenki számára fontos. Ezt a legtöbben tokokkal, védőfóliákkal és bumperekkel oldják meg. Egyre kevesebben használnak azonban védő dugókat, az iPhone-ok legsérülékenyebb pontjainak védelmére. Ezek természetesen a Lighning-csatlakozó és a 3.5 mm-es jack a készülékek alján.

dokk_dugok__02

Ezeken a pontokon apró porszemcsék mellett a nedvesség és a pára is könnyen bejuthat a készülékünkbe, főleg most nyáron. Az ember izzad és a zsebben tartott telefonnak ez nem éppen tesz jót. Természetesen nem kell eltúlozni, és ez nem azt jelenti, hogy az első melegebb nap után kukába a telefonnal, ha nem voltak levédve a csatlakozók. Ha ugyanis a telefonok hátlapját is védjük a karcolásoktól, hasonlóan elővigyázatosak lehetünk a csatlakozókkal és telefonunk belsejével is.

dokk_dugok__01

Az iSop.hu igen jó áron adja most ezeket a védődugókat. Nem is a kis, apró, többdarabos vackokat, amiket percek alatt mindenki elhagy, hanem az egydarabos mindekét csatlakozót egyidejűleg védőt. Ahogy próbálgattam őket, viszonylag stabilan bent maradnak, így egy pár hónapig nem valószínű, hogy cserélni kell őket. Érdemes megnézni, van fehér meg fekete is.

Fekete „komplex” védő dugó: http://bit.ly/1qEI0dw

Fehér „komplex” védő dugó: http://bit.ly/1lLxJue

3879 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás