iPhone 6 koncepció két méretben

A Ciccarese Design új koncepciója rögtön két új iPhone-t mutat be számunkra. A képeken a jelenleg kapható 4 hüvelykes iPhone 5S mellett egy 4.7 és egy 5.5 hüvelykes iPhone 6-ot láthatunk. Az összes kijelző 16:9 arányú, felbontásuk azonban különbözik.

iphone 6konc (6)

A kijelzők felbontása jelenleg a legnagyobb kérdés az új iPhone esetében. A nagyobb kijelző sokunknak szimpatikus lenne, azonban nem minden áron. A koncepcióban látható két méret egyébként már korábbi pletykákban is szerepelt, nyilván nem véletlenül.

iphone 6konc (1)

Viszonylag hihető adatokra épít tehát az olasz tervező. A képek a jelenlegieknél lényegesen vékonyabb házat sejtetnek. A hátlap hosszában és keresztben is a szélek felé vékonyodik, ami nyilván kényelmesebbé teszi fogását. A kamera középre került, miközben a képernyőt a szélekig húzták.

iphone 6konc (2)

Összességében jó kinézetű koncepciót kaptunk, de a hajlítottság és a szürke hátlap miatt azt kell mondanunk, hogy nagy valószínűséggel az érkező iPhone 6, ha méretében még meg is egyezhet a látványterven látható készülékekkel, dizájnban csaknem kizárt.

Az iPhone 6-ről már hónapok óta folynak a találgatások. A héten már a két „érkező” modell összes adatát is megírtuk. Egyesek szerint a dizájn is már véglegesítve van. Egy igen homályos képen még az első alkatrész is állítólag kikerült.

iphone 6konc (5)

iphone 6konc (4)

iphone 6konc (3)

Legutóbbi bejegyzésünk egy iPhone 6 koncepcióról: http://iosblog.hu/?p=7110

forrás/ ciccaresedesign

4627 Total Views 2 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás