iPhone 6 koncepció, tokkal.

Hajek ezúttal is igen kívánatos látványtervet készített. Rengeteg képpel és olyan apró részletekkel, amelyeket már korábban is láthattuk. A jobb oldalra helyezett bekapcsoló gomb már-már megszokott tartozéka a nagyobb kijelzőnek. A sima, kerek LED-es vaku azonban így elsőre visszalépésnek tűnik, az iPhone 5S kétfényű egységével szemben. A telefon alján ezúttal már csak egy kis lyuk jelzi a mikrofon helyét. A jelenlegi modellek esetében a hangszóró és a mikrofon kivágása megegyező módon történik.

hajekiphone6 (15)

hajekiphone6 (3)

hajekiphone6 (17)

hajekiphone6 (9)

A tok pontosan olyan vékony és elegáns, ahogy én szeretem, bár a kör alakú – az Apple logót mutató – rés kissé bazári hatású nekem. A telefon teste azonban a kerekített oldalakkal és a matt hátlappal csaknem annyira menő, mint az iPhone 5S esetében. (Én személy szerint, továbbra is kedvelem a kis üveg részeket.)

hajekiphone6 (18)

hajekiphone6 (16)

hajekiphone6 (21)

Hajek belenyúlt a képernyőn megjelenő képbe is. A kissé, iPad-esen széthúzott ikonok egyáltalán nem tűnnek idegennek az iPhone számára. Ezzel a megoldással könnyedén, jóval szellősebben fér el az oldalankénti 20 ikon.

Ami az összképet illeti, igen valóságos és megvalósítható dizájnt dolgozott ki Hajek. Egyáltalán nem lennék meglepve, ha szeptember-október környékén egy ilyen dizájnnal érkezne az iPhone 6. Pontosan ezért remélem, hogy az Apple valami olyat gondolt ki, amin majd mindannyian meg tudunk lepődni.

hajekiphone6 (11)

hajekiphone6 (7) hajekiphone6 (8)

hajekiphone6 (6)

hajekiphone6 (14)

hajekiphone6 (13)

Hajek a napokban egy kis videót is közölt, amin egy színes variánst is láthatunk:

forrás/ martinhajek

2097 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás