iPhone 8: új hírek

A hónapok óta tartó találgatások és pletykák után úgy tűnik, hogy most már talán hiteles információkat kapunk az új iPhone 8 érkezésével kapcsolatban. A szeptemberre várható készülék úgy néz ki, hogy tényleg home-gomb mentes és vízhatlan lesz (nem csak cseppálló). Fizikailag be lesz építve a kijelzőbe. Az interneten keringő fotók egy szinte keret nélküli előlapi kijelzőről valamint egy 90 fokban elforgatott kétlencsés hátlapi kameráról árulkodnak.

A fotók a hírek szerint egy tokokat gyártó cégtől származnak, amely egy kínai, kijelzőkkel foglalkozó beszállítótól kapta őket. Akárhogy is legyen, érdemes a képeket fenntartással kezelni, ugyanakkor meg kell hagyni, nagyon is el tudjuk képzelni, hogy ezek már tényleg hivatalos alkatrészek, melyeket a külső gyártóknak szoktak elküldeni azért, hogy a termék rajtjára készen lehessenek a megfelelő cuccokkal (kijelző fóliával, tokokkal, stb.).

A vezeték nélküli töltés senkinek nem fog különösebb meglepetést okozni, Ming-Chi Kuo, a KGI verhetetlen elemzője és Apple-jósa már február óta folyamatosan ezt hajtogatja. És, akkor ott van még az áprilisban kiszivárgott (kétes megbízhatóságú) műszaki rajz, vagy az egészen frissen nyilvánosságra került üveg hátlapok, amik szintén a csodatöltés érkezését sejtetik.

Forrás:

9to5mac.com/

macrumors.com

telegraph.co.uk/

zdnet.com/

macworld.com/

1555 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás