iPhone Air/Air Pro/Air Mini koncepció

Nyilván az iPad-ek átnevezése inspirálta a következő koncepció készítőjét, aki az Air szócskát mind a 3 méret nevébe belecsempészné. A videó megtekintése során majd láthatjátok, hogy kissé rossz angolsággal, de eléggé érdekes koncepciókat vázol fel.

iphone6koncept45 (8)

iphone6koncept45 (5)

Az iPhone Air mini ötlet gyakorlatilag egy vékonyabb, az iPhone 4/4S képernyőjét továbbvivő dizájn. Több mint valószínű, hogy erre semmi esély. Az iPhone Air, már 4.7 hüvelykes kijelzőt kapott, míg a legnagyobb eszköz az iPhone Air Pro már 5.5 hüvelykes.

iphone6koncept45 (7)

A koncepciótól nem vagyunk igazából elájulva, főleg a korábbiakkal összenézve tűnik fel, hogy néhány részletében elég gyenge. Az ikonok nyilván tudatosan nem az iOS7 ikonjai, és nem is igazán szépek. Az eszközök logója, és az iPhone felirat is elég odacsapott. A színek újak, azokkal nincs nagy baj. Az iPad Air-re hasonlító profil/forma nekünk nagyon tetszett. Ha értékelnünk kéne, 5-ből 3.5 pont.

Mindent összevéve természetesen nem ez a valaha volt legjobb iPhone koncepció, de megint csak új, eddig elmaradt ötleteket láthattunk.

iphone6koncept45 (6)

iphone6koncept45 (2)

iphone6koncept45 (3)

iphone6koncept45 (1)

iphone6koncept45 (4)

Még több iPhone koncepcióért, kattints IDE!

forrás/ ConceptsiPhone; behance.net

 

2462 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás