iPhone, iPad kiegészítők fesztiválozók számára

Lassan az utolsó vizsga is véget ér, és a legtöbb felszabadult fiatal valamelyik vidéki fesztivál helyszínére igyekszik. A fesztiválok az okostelefonok, táblagépek és latopok számára is igen sok veszélyt tartogatnak. Itt nem elsősorban utóbbiak eltulajdonításáról beszélek, hanem azokról a külső tényezőktől, amelyek pillanatok alatt tönkretehetik szeretett eszközünket, ha nem vagyunk ellenük felkészülve. Ilyenek: víz, por, taposás-leejtés és még sorolhatnám.

festival_blog1

Ebben a bejegyzésben olyan viszonylag olcsó kiegészítőkről lesz szó, amelyek segíthetnek abban, hogy telefonunk egyben maradhasson és karcmentesen ússza meg az éppen aktuális fesztivált.

Védőfólia: A zsebek és táskák ilyen eseményeken általában nem oly rendezettek, mint a hétköznapokban. Kulcsok, aprópénz és ki tudja mi is kerülhet meglehetősen közel okostelefonunk és táblagépünk kijelzőjéhez. A karcolások javítása nem olcsó, így szerezzünk be egy védőfóliát, csak a biztonság kedvéért.

ajánlott termékek: http://bit.ly/1pWNTz5

Védő dugó: A por, a pára és a víz egyidejűleg is támadhatja eszközünk „lyukait”. A komplex védődugókról már írtunk bejegyzést, jelen esetben az egyébként 900 Ft-os befektetéssel sokat spórolhatunk.

kapcsolódó bejegyzésünk

Kemény/ütésálló tok: Megvan az a pillanat, amikor a koncert közepén az üvöltő, ittas barátaink arcunkba tolják a kamerát, amibe artikulálatlanul beleüvöltünk. Ekkor már késő, hogy a pár perc múlva a poros földön lévő, emberek által agyontaposott eszközünk állapotáért aggódjunk. Most kell ezt megoldani, a pakoláskor.

ajánlott termékek: http://bit.ly/1pJt7an

Vízálló tok: Az egyszerűség kedvéért az előző szituációt képzeljük el esőben. (Vagy) Esetleg kedves pajtásainkat, akik már nem józanul bevágnak a Balatonba és mindened elázik, ami nálad/rajtad volt.

ajánlott termék: http://bit.ly/Vd4Ewy

Hasznos kiegészítők, amelyek elsősorban nem a biztonságról szólnak.

Hordozható áramforrás: A 0-24-es Facebook-ozás, fotózás, SMS-ezés és telefonálás lemeríti az iPhone-t. Egy hordozható akkucsomag azonban a töltőponthoz való rohangálást teljes mértékben megszünteti. Mindegy milyen eszközt használsz, működik. Sőt, a fesztivál után is számos esetében használhatók a mindennapokban.

Rengeteg fajta eszköz közül választhatunk. Leginkább az áramforrás teljesítményére ügyeljünk. Ha eszközünket (iPhone-t) többször is fel kívánjuk tölteni 0%-ról, akkor érdemes a 10000 mAh-s teljesítmény környékéről választani. Ezek a termékek, már a megfelelő átalakítókkal táblagépeket, sőt akár laptopokat is képesek tölteni. Vannak tokba rejtett pótakkumulátorok is, ezek előnye, hogy aprók és kényelmesek. Nem kell hozzájuk kábel sem. Ugyanakkor ár/érték arányban és a teljesítményüket tekintve is a nagyobb és kábellel csatlakoztatható társaik mögé sorolghatóak.

ajánlott termék: http://bit.ly/1m8O4rk

Fülhallgató: Hát ebben a kategóriában is óriási a választék, de én az Apple Earpods-nál drágább terméket nem vinnék fesztiválra. A már korábban is említett elemek és saját hanyagságom miatt. Ugyanakkor nem árt, ha van kéznél egy headset, ha esetleg hangzavarban próbálunk telefonálni. Érdemes magunkkal vinni egyet, legyen az gyári vagy utángyártott darab.

Dióhéjban ennyi. Nem akartam kisokost írni, csupán néhány olyan apróságra akartam inkább rávilágítani, amelyek tényleg gyakoriak és a legtöbbünk számára igen kellemetlen véget is érhetnek. Ha azonban ezeket a tanácsokat megfogadjátok, nagy baj nem történhet iPhone vagy éppen iPad készüléketekkel. Irány tehát a Volt, a BalatonSound vagy éppen a Sziget.

A bejegyzésben látható és belinkelt termékekért köszönet az iSop.hu-nak. Kattintsátok Őket!

Webshop – isop.hu

Facebook – facebook.com/isophu

1612 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás