iPhone X: kiszivárgott információk az iOS 11 GM alapján

A hétvége folyamán egy vélhetően dühös Apple dolgozó olyan információkat szivárogtatott ki, amiből olyan dolgokat is megtudhatunk a holnap bemutatásra kerülő új iPhone készülékről, mint pl., hogy a neve iPhone X lesz.

Most nem egy prototípus veszett el „véletlenül”, mint annak idején az iPhone 4 bemutatása előtt. A telefon rendszere, az iOS 11 GM (azaz Gold Master) verziója került nyilvánosságra. Ez a végleges megjelenés előtti utolsó béta verziót jelenti. Kiderült az is, hogy az eddig ismeretlen szoftververzió kizárólag egy speciális linken keresztül volt letölthető, és ezt juttathatta el az Apple egyik bedühödött alkalmazottja a 9to5macnek és a MacRumorsnak. A híreszteléseket eddig senki nem erősítette meg és nem is cáfolta, és azt sem tudni, mi lehetett az elkövető indítéka.

Na de miket is tudtunk meg?

Az iPhone X hátlapi kamerája 12 MPX-es lesz és 4K felbontás mellett 60 fps-sel tud majd rögzíteni, 1080p mellett pedig 240-nel. Az előlapi kamera 7 MPX-es lesz és 1080p felbontással 30 fps-re lesz képes. Az infravörös előlapi kamera felbontása 1312×1104 pixeles lesz.

A Beállítások alkalmazásban lesz FaceID és Jelkód rész, ahol az arc mentése történik majd.

Az iPhone X-ben lesz vezeték nélküli töltés, a telefonok töltőre helyezéskor 3D animációt adnak.

A Kamera alkalmazásban máshol lesznek a gombok, hogy jól mutasson az iPhone X-en.

Az arcfelismerés lehetővé teszi az animált emojik használatát, ezeket az Apple animoji névre keresztelte. Az animojik arcmozgásod/grimaszaid és hangod alapján változtatják formájukat.

Több új videofelvételi mód is lesz:

– 1080p HD / 240 fps

– 4K / 24 fps (többféle kódolással)

– 4K / 60 fps (szintén többféle kódolással)

 

Számos újdonságot tudhatunk meg holnap! Ne felejtsétek, bemutató lesz!

 

 

Forrás:

appleinsider.com/

cultofmac.com/

iphonehacks.com/

dailymail.co.uk/

appleapple.top/

iphoneincanada.ca/

 

2106 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás