iPhone XS és iPhone XR mélységállítás

Az Apple YouTube csatornáján megosztotta legújabb iPhone XS és iPhone XR hirdetését. Ez a mélységszabályozásra összpontosít, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kép elkészítéskor tökéletesen elmosódjon.

A reklámfilm címe “The Backdrop”, melyben lefotóztak egy nőt egy zsúfolt, forgalmas utcán. A videó nagyon egyszerű koncepcióra épül, ennek ellenére nagyon látványos. A film hátráló kameramozgással készült. Építkezés, fények, autók, emberek vannak a háttérben. A hirdetésben az Apple bemutatja a portré mód képének felvételét és a mélységélesség beállítását. A Depth Control-t az iPhone XS és iPhone XR iOS 12 részeként vezették be tavaly.

Az iPhone XS, az iPhone XS Max és az iPhone XR támogatja a mélységvezérlést és a portré módot. Annak ellenére, hogy az iPhone XR hátoldalán nincs kettős kamera beállítás, az Apple továbbra is képes a portré mód megjelenítésére a szoftverfejlesztéseknek köszönhetően. A mélység élességén f/1.4 és f/16 értékek közt állíthatunk, ami a maximális elmosástól a teljesen blur nélküli képet jelenti. Az iOS 12.1 rendszertől kezdve ezeket már a kép elkészítése előtt, valós időben állíthatjuk.

A reklámfilm rendezője Jia Zhangke, aki az intelligens HDR funkciót jeleníti meg az iPhone XS-en. Zhangke egy exkluzív Shot on iPhone rövidfilmet rendezett a kínai újévre. Az intelligens HDR egy olyan automatikus funkció, amely az iPhone készülékkel készített fotók kiemelkedő részleteit mutatja be.

 

Video:


Forrás:

9to5mac.com

470 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás