iTSkins Heat – iPhone 6 védőkeret/bumper

A bumpereket (védőkeret) az Apple még 2010-ben az iPhone 4 híres antennagate cirkuszának megoldására találta fel, hogy a problémás antennarészeket ne tudjuk egymással összekötni. Azóta minden modellre sorban érkeznek az első bumpereknél sokkal jobb termékek. Az Apple még ha bakizik is, jó dolog fog belőle kisülni.

itskins_heat_iosbolg_iphone_6____03

A bumper = nem tok. Ezt szeretném leszögezni az elején, és egyúttal elejét is venni azoknak a hozzászólásoknak, melyek szerint ez a termék nem védi meg a telefonunk képernyőjét és a hátlapját sem. Természetesen nem erre találták ki. A bumperek azok számára nyújtanak kiváló megoldást, akik sűrűn teszik le asztalra a telefont, elejét-hátulját fóliázzák és szeretik látni az Apple-által megálmodott dizájnt. Ugyanakkor a telefon védtelen és sérülékeny keretét szeretnék megóvni.

itskins_heat_iosbolg_iphone_6____02

Az iTSkins Heat bumper három, az iPhone 6 színkollekciójával megegyező változatban kapható, műanyag-gumi anyagú, igen kellemes fogású kiegészítő. Mindenkinek, aki szeretni a vékony és elegáns iPhone bumbereket, csak ajánlani tudom a terméket.

Természetesen, a védőkeretekért, köszönet az iSop.hu-nak. Mindhárom verzió, készletről rendelhető a webáruházukból. Kattintsatok!!

itskins_heat_iosbolg_iphone_6____01

 

2892 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás