iWatch hírek: megjelenés, gyártás, szenzorok

A Chinese Enomic Times jelentése szerint, az Apple az idei harmadik negyedévben készül bemutatni az iWatch-ot, és még idén el kívánnak belőle adni 65 millió darabot. A készüléket a tajvani Quanta Computer gyárában szerelik majd össze, kisebb alkatrészeket más helyi gyárak szállítanak majd. Ami a processzort illeti, állítólag továbbra is az Apple legnagyobb versenytársa, a Samsung lesz értük felelős.

koncept

A karóra kijelzője a legfrissebb hírek szerint, zafírkristály borítású lesz, ahogy az iPhone 5S Touch ID-je és iSight kamerája. Egy másik jelentés egy új szenzorról számol be, ami a napból érkező UV-sugárzást érzékeli. A leégésre való figyelmeztetés mellett, egy ilyen többcélú szenzor pl. a vérnyomás és a pulzus követésére is megfelel. Mérete mindezek mellett alig 2 mm. Ezt az alkatrészt egyébként a texasi Austinban üzemelő Silicon Labs szállíthatja.

toddham_iwatch_all (1)

A megjelenéssel kapcsolatban érdemes megjegyeznünk, hogy az Apple június 2-6-ig tarja éves fejlesztői konferenciáját, amin általában termékbemutatás is történik. Az iWatch azonban minden bizonnyal majd csak ősszel érkezik.

forrás/ appleinsider

1549 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás