Jailbreak iOS6 bármikor

Hónapok óta várunk az iOS6 Jailbreak-re. Eljött, aminek el kellett jönnie. Büszke lehet magára az Apple, mivel igen kemény diónak bizonyult a jelenlegi verzió. Az iOS4, utána az iOS5 és ezek „alverziói” sokkal hamarabb feladták a Dev-Team-mel szemben.

A „csiripelések” már egy jó hete megkezdődtek, így sokan már el is könyvelték, hogy itt van a Jailbreak, de ez korántsem volt ilyen egyszerű. Hónapok óta kész van, csupán nem közölhető és nehezen kezelhető formában.

Ahogy azt már megszokhattuk pod2g és planetbeing keze van a dologban, ám ezúttal együtt dolgoztak:

Pod2g a Jailbreak-ek mellett felelős még, egy vadonatúj 2G Lab, alkalmazásért is. A PodDJ, egy olyan DJ-s felület, amiben a jelenlegi zenéinket is mixelhetjük. De vissza az eredeti témához!

A mai napon pod2g bejelentette, hogy az Evad3rs Dev-Team készen van a iOS 6.1-es Jailbreak-kel!

“For your information and this is important to me that everybody knows about it also, this jailbreak will be @planetbeing and @pimskeks. I arrived at the end, gave ideas that pushed them to their maximum, I kinda unblocked the situation, but it would certainly have happened without me helping.”

“Now I am helping as much as I can in terms of communication, websites, and also development, but I was not involved the same way as previous, focused on my work and all… Yes, in order @planetbeing, @pimskeks, then me.”

“6.0 is jailbroken, 6.1 beta 4 also. Now we are waiting 6.1 to confirm and release.”

Röviden: A JB-ért planetbeing, pimskeks és pod2g felelősek. Pod2g leszögezi, hogy ő, a folyamat végén kapcsolódott be a munkába és a végső lökést adta a projektnek, felgyorsítva azt. A csapat jelenleg az iOS6.1 GM (golden master-végleges) megjelenésére vár. Ezen letesztelnek mindent és kiadják a végleges Jailbreak-et.

Az új Evad3rs Dev-Team tagjai: Pod2G, MuscleNerd, Planetbeing és Pimskeks.

forrás: iClarified

Twitter

Facebook

1475 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.