Jövőre 3GB RAM-ot és A10 chipet kaphat az iPhone 7 Plus

Még vége sincs az idei évnek és már meg is jöttek az első, meglepően alapos híresztelések a jövő évi Apple okostelefonokkal kapcsolatban. Valószínűsíthető, hogy az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus nevet fogják viselni, a jelenlegi 4.7 és 5.5 hüvelykes méretekben.

ujiphonepletyka (4)

Az első hír, hogy a nagyobbik modell már 3GB RAM-ot kap, míg a kisebbik iPhone megmarad a 2GB-nál. Ezt az Apple, mint minden új modell esetében egy újgenerációs chippel kívánja párosítani, amely az „Apple A10” nevet viselheti. A chipet ezúttal csupán egy gyártó, a TSMC szállíthatja, a Samsung-féle incidenst követően. Mindkét modellt a hagyományoknak megfelelően szeptemberben mutatják majd be, állítólag újragondolt külső dizájnnal.

Az iPhone 7 lehet a valaha volt legvékonyabb iPhone, az Apple ugyanis a 2016-os frissítésben már a 6 mm-es vékonyság elérésére törekszik. Ha ez megvalósul, vékonyabb lesz a készülék az iPad Air 2-nél és a legújabb iPod touch-nál is.

ujiphonepletyka (3)

Az információkat egyébként az AppleInsider szerezte, egy mostanában igen hiteles forrásból, Ming-Chi Kuo-tól. Az úriember 2015-ös frissítések javát már előre jelezte, így a kicsivel vastagabb iPhone 6S-t, a Series 7000 alumíniumot, a Force Touch kijelzőt és a nagyobb iPad Pro-t, a stylus kiegészítővel együtt. Tehát minden okunk megvan, hogy higgyünk neki.

Szintén Kuo jelenti, hogy egy új fémházas telefon is érkezik, az iPhone 6S A9-es chipjével és 4 hüvelykes kijelzővel. Erről részleteket itt olvashattok:

Új 4 hüvelykes iPhone érkezhet 2016-ban

2518 Total Views 2 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás