Just Mobile AluPen teszt, ajánló

Érdekes kiegészítők manapság, főleg a táblagépek esetében az érintőceruzák/érintőtollak egyes fajtái. Alapvetően egyszerű szerkezetek, azonban rendesen működő és a táblagépünk, jellemzően iPad-ünk dizájnját és minőségét képviselő darabok szinte alig vannak.

A Just Mobile cég más termékeiről már korábban is írtunk nektek, most sem árulunk zsákbamacskát a márka minőségi és felső kategóriás kiegészítőket készít. Az AluPen is ilyen, de a dizájn mellett praktikum is vegyül a kis, egyszerű tollacskába.

jm_alupen (1)

Hegye 1,8 mm vékony, így akár rajzolásnál, akár jegyzetelésnél igen precízen dolgozhatunk vele. Maga a toll a vastagabb fajták közül való, ez a kényelem szempontjából nagy piros pont, fogása ugyanis hibátlan. Használatához nem kell Bluetooth kapcsolat, minden kapacitív kijelzőn működik az egyébként AAA elemmel szerelt kis toll.

A toll hegye egyébként behúzható, a mechanizmus strapabíró sokáig fogja bírni. Az energiamenedzselésre is ügyeltek a mérnökök, a toll automatikusan kikapcsol (akku kímélő üzemmódba vált) 3 perc után.

jm_alupen (3)

Hogy kinek tudom ajánlani? Nos, akik megrögzötten az érintőceruzák ellen vannak, mondván a PDA stílusú eszközök ideje lejárt, őket nem kívánom meggyőzni, de mindenkinek, aki elegáns módon kíván jegyzetelni vagy akár koszos kézzel nem szívesen használja készülékét az AluPen a tökéletes érintőceruza. Nincs mese, kész.

Just Mobile AluPen Digital – az iSop.hu webshopjában

1582 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás