Karácsonyi videó az Apple-től (iPhone-on forgatva)

Nagyon jól döntött az Apple-nél az a marketinges, aki nem egy termékközpontú karácsonyi reklámot, videót, kisfilmet kért a felelős csapattól. Nem az arcunkba nyomva vetetné meg velünk karácsonyra az Apple a termékeit, inkább egy kedves történetet egy olyan ünnepi érzést ad a videókban. (Én is kapom az Apple hírleveleit, de ennek az is a módja.)

appleholiday (1)

Nem akarom persze eltúlozni a dolgot, mert belátom, hogy ez is csak a szemét marketinggépezet, ami az előbbieket mondatja velem. Mégis nekem szimpatikus, tetszik és talán egy kicsit el is gondolkodtat, így az ünnepekhez közeledve.

Az alap sztori, ugye az, hogy egy magába fordulónak látszó srác, folyton az egész karácsonyi családozás során csak az iPhone-t nyomogatja. Majd az ajándékozásnál derül ki, hogy egész idő alatt családját videózta és ajándéknak szánta a videót, amit persze az iPhone-on meg is vágott. A második videó, maga a család karácsonyi filmje.

A reklám a Félreértett címet, míg a második a Harris család ünnepei címet kapta. Teljesen jók, Apple munka volt.

(A kisördög hozzáteszi bennem: Nem volt Nokia tablettel való jégkaparás, vagy Microsoft Surface fikázás. Sőt a memóriakártya vagy éppen az USB csatlakozó sem merült fel egyik filmben sem.Pedig lehetett volna éppen.)

1698 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

About the author:

. Follow him on Twitter / Facebook.

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.