Közeledik az idei tavaszi Apple rendezvény

Itt a tavasz, ismét várható az Apple bemutató rendezvénye. Mit is várhatunk? A pletykák szerint iOS 12.2, AirPods, News és Apple TV-vel kapcsolatos híreket.

Az Apple hivatalosan még nem jelentette be a következő eseményt, de azt pletykálják, hogy március 25-én tervezik a Steve Jobs Theater-ben (Apple Park, Cupertino, California). Leginkább szoftveres fejlesztések várhatóak, illetve új szolgáltatások, mint például az Apple News magazinok vagy új Tv sorozatok, filmek.

Az Apple tavaly ilyenkor vásárolta meg a Texture digitális magazin előfizetési csomag szolgáltatását. Az Apple magazin és napilap újságírókkal is dolgozik az Apple News alkalmazás előfizetési verziójának megóvása érdekében. Az még nem tisztázódott, hogy melyik kiadványok kerülnek az Apple szolgáltatásába. Még azt sem tudjuk, hogy milyen árak lesznek és hogyan fogják bemutatni az Apple News fizetett változatát. Lesznek csomag árak, vagy csak egyediek? Sok kérdés van még…

A hírek és a magazinok csak az Apple új szolgáltatásaiba való elmozdulásának fele. Az Apple 2017 júniusa óta egy új eredeti videotartalmú üzletet is épített, amikor két Sony TV top vezetőt vett fel ennek érdekében. Az Apple gondolkodik esetleg az Oprah és más eredeti TV-műsorokban is melyben olyan hírességek szerepelnek többek között, mint Jennifer Anniston és Reese Witherspoon, Steve Carell, Aaron Paul, rendezők J.J. Abrams és Steven Spielberg, és még sok más hollywoodi sztár.

 

Izgatottan várjuk a fejleményeket!

 

Forrás:

9to5mac.com

477 Total Views 2 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás