Lesz élő videós közvetítés a hétfői WWDC sajtótájékoztatóról

Az Apple szokásának megfelelően, idén is nyár elején tartja fejlesztői konferenciáját, ahova a világ minden tájáról fejlesztők és médiamunkások ezrei érkeznek, csaknem egy teljes hétre. Az Apple a fejlesztőknek szánt laborok és workshopok mellett, természetesen a rendezvény indításaként megtartja szokásos prezentációját, amelyet június 8-án hazai idő szerint este 7-től nézhetünk mi is élőben. Mac-en, iOS eszközökön vagy éppen Apple TV-n.

Az idei WWDC nem csak az új iOS és Mac OSX verziókról fog szólni, de mindenképpen az Apple Watch-ról is. Nem beszélve, a régóta sokak által hangoztatott új zenei szolgáltatásról, amely az Apple-Beats házasság első komoly terméke lehet. Ezzel szemben kapcsolatban igencsak szkeptikus vagyok, boldog és elégedett Spotify felhasználóként. Valamint a már szerintem igen elcsépelt, új Apple TV-ről is lesz szó, amely nem csak új hardverrel, de szintén valamilyen új szoláltatással párosítva érkezhet.

apple.com_live

Maradjunk annyiba, hogy az iOS9 és OS X 10.11 egyelőre jobban lázba hoz, mintsem az új szolgáltatások. Hétfőn azonban minden kiderül, részletesebb infókkal jelentkezünk még. Addigi is, fb.com/iosbloghu

1158 Total Views 2 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás