LTE iPad-ek, Apple.com hiba

November 16-án érkeznek meg az első iPad mini+Cellular és iPad+Cellular modellek az USA-ban. Az AppleInsider kedden reggeltől kapja a visszajelzéseket, hogy az Apple szétküldte a szállítási éresítőket. Ezeket a készülékeket most lehet először majd látni, mivel November 2-án csak a sima WiFi-s modellek érkeztek meg 34 országba.

Az első hétvégén 3 millió darabot adtak el belőlük. Az Apple internetes áruháza is órák alatt kiürült már 26-án, amikor az előrendelések elindultak. Egy AppleInsider olvasó például a kezdés után 5 percel rendelte meg az iPad-ét és pénteken érkezik meg hozzá. Ezek a készülékek egyébként egy Chengdu-ban (Kína) lévő gyárból érkeznek.

Az iPad3-nál voltak viták, hogy a mobilnet nem lesz Európában sehol, olyan gyors mint kint az USA-ban, de szerencsére az újabb generációknál ez a probléma már nem áll fent, hiszen az egész világon mindenhol kompatibilis az iPad a helyi 4G/LTE hálózattal. Már ahol van….

Itthon a Vodafone és a T-mobile közül választhattok, ha mobilnetes iPad-et szeretnétek.

iPad mini 16 GB Wi-Fi+Cellular 139 990 FT(+30e FT a nagyobb memória)

Retina kijelzős iPad 16 GB Wi-Fi+Cellular 188 990 Ft (+30e FT a nagyobb memória)

Apple mértékegység probléma.

Pár figyelmes blogger a CultofMac-nél felfedezett egy elég vicces hibát, az Apple.com ezen oldalán, ahol a Retinás iPad dizájnjáról és kijelzőjéről is kiderül, hogy 0.37mm vastag az iPad. Maradjunk abban, hogy az inch. Nem mértem meg, hogy mennyi, de mm-ben az kevesebb mint egy pénzérme vastagsága.  Még most, tehát november 14-én 18:33-kor is kint van a hiba, holott már dél körül megírták a tengerentúli kollégák. Hoppsz!!

1039 Total Views 1 Views Today
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

hozzászólás

Kommentelj!

Az email címet nem tesszük közzé.